tel. /+373 22/ 502600
fax /+373 22/ 502622
EN | RO | RU
               Noutăți

Ce este - Intelligent Trust Line?

Fiecare companie, din absolut orice domeniu de activitate: instituţii financiare, guvernamentale şi comerciale, bănci, restaurante şi hoteluri, furnizori de diverse servicii, într-un fel sau altul mereu tind spre obţinerea unui nivel înalt de deservire a clienţilor pentru a le câştiga loialitatea.

Dacă aţi dorit, dar încă nu ştiţi cum să perfecţionaţi o deservire calitativă a clienţilor dvs fie servicii fie atitudinea personalului, venim în întimpinarea dvs cu serviciul Intelligent Trust Line, care vă va permite să primiţi constant un feedback de la clienţii dumneavoastră.

Gestionarea apelurilor, preluarea cererilor, reclamaţiilor, colectarea şi procesarea statisticii, controlul şi raportarea deplină – toate ţin de competenţa serviciului Intelligent Trust Line.

La Intelligent Trust Line pot apela clienţii Dvs pentru a depune o plîngere referitor la serviciile prestate necalitativ, cu sugestii pentru îmbunătăţirea serviciilor şi goal-urilor în abordarea directa a personalului sau, de exemplu, cu mulţumiri pentru un serviciu bine prestat.

Ca rezultat, dvs obţineţi servicii excelente chiar şi pentru cei mai pretenţioşi clienţi cu minim efort şi costuri, deoarece noi ştim cum să facem afacerea dvs prosperă şi de succes.

Evaluaţi beneficiile pentru afacerea Dvs prin utilizarea Intelligent Trust Line împreună cu noi!

 

Despre noi | Servicii | Prețuri | Contacte | Promotii
Despre noi

- Intrebari frecvente
- Referinte clienti
- Noutăți
- Promotii
- Parteneriate
 
 
 
Designed by Itconcept 2009
Copiright Office5 all rights reserved
str. Tigina 49/3, of. 54 MD-2001
Chisinau, Republica Moldova
tel. /+373 22/ 502600
fax /+373 22/ 502622
email: info@office5.md